ÜST KATEGORİLER

24 Kasım 2022

Rüya Tabiri İstek Bölümü


Merhaba rüya sever arkadaşlar blogger tabanlı ücretsiz sitemiz de sizlerle buluşmak amaçlı ücretsiz şekilde hiç bir menfaat gözetmeksizin gördüğünüz rüyaları yorumluyoruz hatta yorumunu merak ettiğiniz rüyaların bile bu yazının yorum bölümünden istek yaparak okuyabilirsiniz en geç 24 saat içinde rüya tabiri sitemize eklenecektir. 

Şimdiden tatlı rüyalar rüya severler...

13 yorum:

  1. Pembe Sezer24.11.22

    Rüyada nasıl desem tam anlatamayacağım ama minyon diyim bir kız gördüm çok ta güzel tatlı birşeydi acaba bunun bir tabiri var mı yorumlaya bilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rüyada Minyon Kadın Görmek rüya tabiri sitemize eklenmiştir. Sağ üstteki arama bölümünü kullanarak rüya tabirine ulaşabilirsiniz.

      Tatlı rüyalar.

      Sil
  2. Şadi Osman25.11.22

    Rüyamda Fatih Sultan Mehmet Han'ı gördüm kılıcıyla çok asıl bir duruşu vardı acaba bu rüyamı yorumu nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rüyada Fatih Sultan Mehmet Han'ı Görmek rüya tabiri sitemize eklenmiştir. Sağ üstteki arama bölümünü kullanarak rüya tabirine ulaşabilirsiniz.

      Tatlı rüyalar.

      Sil
  3. Ceyda Aslı Akgül25.11.22

    Sarışın bir kadın bana bir sürü laf anlatıyordu ben de kendisine bakıyordum güzel birisiydi. Bu rüya için yorum alabilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rüyada Sarışın Görmek rüya tabiri sitemize eklenmiştir.Sağ üstteki arama bölümünü kullanarak rüya tabirine ulaşabilirsiniz.

      Tatlı rüyalar.

      Sil
    2. Kendiniz de sarışınsız kesin. :)

      Sil
  4. Ezgi Yalçın6.12.22

    Rüyamda çok güzel gözleri olan bir kadın bana bakıyordu ama gözleri aşırı güzeldi öyle böyle değil mesela şu an uyandım hala etkisindeyim bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rüyada Güzel Gözlü Kadın Görmek rüya tabiri sitemize eklenmiştir. Sağ üstteki arama bölümünü kullanarak rüya tabirine ulaşabilirsiniz.

      Tatlı Rüyalar.

      Sil
  5. Arzu Meyra1.1.23

    Saçma olacak ama rüyamda pareo gördüm hani biliminin üstüne ince bir örtü gibi örter giyersin ya o giysiden bahsediyorum acaba rüya tabirini siteye ekleyebilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rüya Pareo görmek rüya tabiri sitemizde mevcuttur arama yaparak ulaşabilirsiniz. Tatlı rüyalar diliyorum.

      Sil
  6. Süleyman Akbaş14.1.23

    Rüyada bir tane güzel hatun vardı ben kendisine hatun diye seslenince hoşuna gidiyordu internette arattım bulamadım buradan istek yapsam yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rüya tabiri sitemizde mevcuttur. Arama bölümünü kullanarak bulabilirsiniz.

      Sil

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...