ÜST KATEGORİLER

05 Kasım 2022

Rüyada Cadı Görmek

Rüyada cadı görmek kendisinin dışında oluşan bir problemle karışıp, zor durumda kalınacağına işarettir. Bir tartışma veya kavgaya karışacağınız anlamına da gelir.

Rüyada cadı görmek, hayalle yorumlanır. Rüyanızda bir cadı ile arkadaşlık ettiğinizi görmeniz, hayal kurarak bazı olmayacak şeyleri yapmayı düşündüğünüze işarettir. Bir cadının sizi süpürgesi üzerine alıp, havalarda gezdirdiğini görmeniz, havadan bir para kazanacağinızı delalet eder. Bir rivayete göre; rüyada cadı görmek kıskançlik ve fitne ile tabir olunur.

Rüyasinda bir cadı ile konuştuğunu görmek, eşiyle kavga edeceğine; cadının kendisine bir tılsım verdiğini görmek, bir kız çocuğu olacağına; cadının birdenbire ortadan kaybolduğunu görmek, sıkıntı ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

1 yorum:

  1. Erkan Sekman6.1.23

    Böyle cadı göreceksek sıkıntı yok.

    YanıtlaSil

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...