ÜST KATEGORİLER

27 Aralık 2022

Rüyada Güzel Yüzlü Kadın Görmek


Rüyada güzel yüzlü kadın görmek çok büyük yenilikler yapacağına, yaptığı doğru hamleler sayesinde ailesinin ferah koşullara sahip olacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, uzun süreler boyunca iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada güzel yüzlü kadın görmek iş arkadaşlarının kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, hem çok şaşıracağına hem de çok sevineceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre yaptığı doğru hamleler sayesinde ailesinin ferah koşullara sahip olacağına, itibarın artacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada güzel yüzlü kadın görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim sağlanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, daha rahat bir nefes alacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüya yorumları kitabına göre sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, yüksek moralli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel yüzlü kadın görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, uzun süreler boyunca iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya manasına göre alınacak sevindirici bir haber ile eşler arasında iki tarafın da çok sevineceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, eğer yaptığı bir yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine işaret eder.

4 yorum:

  1. Kenan Günan27.12.22

    Hocam bu rüya tabirlerine eklediğiniz görselleri nerelerden buluyorsunuz? Rüya tabirlerine eklediğiniz görsellerde ki kızlara sürekli aşık oluyorum siteye rüya tabiri için girmiyorum sırf ne eklediğiniz onu takip ediyorum sadece.

    YanıtlaSil
  2. Pinterest,Tumblr,Google görseller gibi sitelerden beğendiğim resimleri alıntılıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Şansal Ellergezer27.12.22

    Bizde görür müyüz böyle rüyalar?
    - Allah bilir.

    YanıtlaSil
  4. Sultan Güven2.1.23

    Maşallah rüyalara girer zaten bu. Ben normalde böyle bir güzel kız görsem hemen haber gönderir benim oğlana istetirim.

    YanıtlaSil

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...