ÜST KATEGORİLER

27 Aralık 2022

Rüyada Kartal Dövmesi Görmek


Rüyada kartal dövmesi görmek iş yaşamında çok daha iyi koşullara sahip olacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Tabirciye göre rüyayı gören kişinin yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, yapacağı işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sevinç dolu haberler alacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, ticaretin büyüyeceğine işaret ettiği söylenir. 

Rüyada kartal dövmesi görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, sorunların aşılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, makam ve rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Rüya manasına göre rüyayı gören kimsenin kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, ekmeğinin artacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp sevdiği insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, ahiret hayatı için güzel işler yapacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine yorumlanır.

Rüyada kartal dövmesi görmek kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatında hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalettir. 

Rüyanın açıklamasına göre rüyayı gören kimsenin alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

2 yorum:

  1. Habibe Yeter29.12.22

    Rüyada kartal dövmesi gördüm çünkü kartalları çok seviyorum aynı zamanda Beşiktaş ve İlhan Mansız hayranıyım.

    YanıtlaSil
  2. Nilüfer Güven2.1.23

    Ben rüyamda hep bu dövmeyi görüyorum çünkü çok beğeniyorum vücudu düzgün olan her erkeğe fena halde yakışıyor.

    YanıtlaSil

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...