ÜST KATEGORİLER

26 Aralık 2022

Rüyada Hanım Görmek


Rüyada hanım görmek, vefalı bir kimse ile ahbaplık kurulacağına ve kişinin hayatındaki kişilerin her zaman kendisine destek olacağına, yardım edeceğine alamettir.

Kişi kendi hanımını görürse, iyi bir evliliği olacağını ve hane içinde hiçbir zaman sorun olmayacağını bildirir. Başka birinin hanımını görmek ise dedikodular yüzünden can sıkıntısı yaşamak veya eve gelen bir kimsenin kişi aleyhinde yapacağı bazı konuşmalar yüzünden o kişiyle arasında sorunlar olacağına yorumlanır. Güzel bir hanım görmek, iyi ve onurlandırıcı sözler duymaya, çirkin bir hanım görmek ise kişiyi derinden sarsacak bazı laf, söz yüzünden yaşanacak sıkıntılara alamet eder. Yaşlı bir hanım görmek, şefkatli bir eşe sahip olmak, aile büyüklerinden destek görmek manasına gelir.




2 yorum:

  1. Millet neler görüyor biz neler görüyoruz rüyalarım bile bitik. :)

    YanıtlaSil
  2. Mustafa Tünel26.12.22

    Bari rüyamda hanımı görmeyeyim diyorum rüyama giriyor yapacak birşey yok bari internetten rüya tabirine bakayım dedim.

    YanıtlaSil

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...