ÜST KATEGORİLER

26 Aralık 2022

Rüyada Karı Görmek

Rüyada karı görmek sorunların bitmesine, iyi geçime ve eşinden destek almaya yorumlanır ve rüyada karı gören kişinin eşinin dertlerine ortak olur ve eşi ile sorunların üstesinden birlikte gelmek için plan yapar. Rüyada karı gören insanın eşi ile sorunlarına çözüm bularak mutlu olur. Rüyada karı görmek rüya sahibinin çözülmeyi bekleyen sorunlarına çözüm bulmaya çalışacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sevdiklerinden destek göreceğine ve çok güzel bir hayat yaşayacağına, alacağı haberle keyfinin yerine geleceğine yorumlanır.



Benzer rüya tabirleri:

3 yorum:

  1. Merve Mersinlioğlu26.12.22

    Arama motoruna böyle "Rüyada Karı Görmek" diye yazıp arayan öküz kaldımı acaba? Eğer kaldıysa kendisini rüyasında gören tanıdıkları olursa "Rüyada Öküz Görmek" rüya tabiirine baksınlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derya Dikenel30.12.22

      Yorumunuza çok güldüm. :) Bence bu yazıya benzer rüya tabirleri adı altında rüyada öküz görmek rüya tabiri eklenmeli :)

      Sil
    2. Şemsi Uzun31.12.22

      Öyle diyorsunuz ama rüya karı görmek rüya tabiri haftanın en çok görüntülenen rüyaları arasında.

      Sil

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...