ÜST KATEGORİLER

25 Aralık 2022

Rüyada Boa Hancock Görmek


Rüyada One Piece animesi karakterlerinden birisi olan Boa Hancock'u görmenin anlamı;

Rüyada Boa Hancock görmek genel olarak sıkıntılı durumlardan sabır ederek kurtulmaya işarettir.

Ben aşk, para ve sağlık olarak rüya tabiri ekleyeceğim.

Rüya sahibinin gönlünü kendisine daha önce yardımları olan ve iyi davranmış birine kaptıracağını fakat aşık olduğu kişinin hayatında başka hedefleri olması sebebiyle rüya sahibinin beklentisini karşılayamayacağına işarettir hatta bu aşkı rüya sahibinin platonik olarak bile yaşaması söz konusudur.

Rüyada sahibinin yaşadığı bu aşk kendisinde strese bağlı sorunlara neden olabilir bu yüzden sağlığına dikkat etmeli ve kendisini seven insanlarla zaman geçirmelidir.

Maddi açıdan ise rüya sahibini sıkıntısız bir dönem bekliyor rüya sahibi paraya çok önem vermese bile yaptığı tüm işlerden hak ettiği şekilde kazanç sağlayacaktır.

2 yorum:

  1. Melike Baytar25.12.22

    En sevdiğim anime karakteri tarz olarak aynı bana benziyor o da benim gibi herkes kendisine aşık ama o da kendini görmeyen birisine aşık. Hayat çok acımasız.

    YanıtlaSil
  2. Burcu Kurt25.12.22

    Ah Luffy ah ne hale getirdin koskoca shichibukai Boa Hancock'u aşkından deli divane oldu bizim Luffy yemek derdinde. :)

    YanıtlaSil

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...