ÜST KATEGORİLER

27 Kasım 2022

Rüyada Amigurumi Görmek

Rüyada amigurumi görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, yeteneklerini geliştirmeye, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, rahat bir döneme girileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada amigurumi görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalettir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...