ÜST KATEGORİLER

14 Kasım 2022

Rüyada Örtünmek


Rüyada örtünmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına yorumlanmaktadır.

Rüya alemine göre rüya sahibinin hastalıkların sona ereceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, aynı hataları yapmayacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, kısmetin ve şansın açılacağına yorulur.

Rüyada örtünmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini gün geçtikçe daha da sağlamlaştıracağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına rivayet etmektedir. Rüyada örtünmek görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, yeni bir araba satın alınacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine inanılmaktadır.

Rüya tabirine göre rüyayı gören kimsenin sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, bir girişimi yaptığı için tabiri caizse kendisine methiyeler düzüleceğine, işlerinin hemen hallolacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine alamet ettiğine inanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...