ÜST KATEGORİLER

14 Kasım 2022

Rüyada Zengin Olduğunu Görmek

Rüyada zengin olmak

Rüyada zengin olduğunu görmek, görülen rüyanın tersine fakirleşmek olarak yorumlanır. Rüya sahibinin iş yaşamında başarılarla dolu bir dönemde olduğunu bu yüzden rakiplerinin artacağı, bu kişilerin sizi işinizden etmek için arkanızdan kumpaslar kuracağı ve rüya sahibi dikkatli olmazsa işini kaybedeceği tabir edilir. Şu an ki halinde şükretmeyen insanlar için uyarı niteliğinde bir rüya da olabilmektedir. Rüya sahibinin daha tutumlu ve şükretmesi gerektiğini anlatır. Aksi takdirde elindekilerini de kaybedeceği tabir edilir.

Rüyada zengin olduğunu gören kişi, programlı hareket edip geleceğiniz ile alakalı yeni kararlar alacağınıza, istediğiniz makama ve mevkiye kavuşacağınıza, uzun bir dönem huzurlu ve mutlu yaşayacağınıza, kendinizi iyi hissedeceğiniz bir döneme alamet eder. Manevi açıdan iç huzurunuza kavuşacağınıza, ailenizle veya işinizle ilgili sorunlar varsa düzeleceğine ve sakin bir hayata geçiş yapacağınıza delalet eder.

Rüyada zengin olduğunu görmek, fakirliğe işaret ettiği gibi, rüyada zengin olduğunu gören kişi gönül zenginliği kazanır. Kirmani ye göre, kendisini rüyada zengin ve para sahibi olarak görmek, işlerinde değişiklik olacağına bulundugu yerden daha alt bir mevkiye ineceğine işaret eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...