ÜST KATEGORİLER

31 Aralık 2022

Rüyada Güneş Gözlüklü Kadın Görmek


Rüyada güneş gözlüklü kadın görmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, tartışmaların son bulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine alamettir.

Rüya ilmine göre rüya sahibi kişinin kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine alamettir.

1 yorum:

  1. Ayşe Çalışkan31.12.22

    Şair bu rüya tabirinde gözlüklerim şekil önümden çekil demiş :)

    YanıtlaSil

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...