ÜST KATEGORİLER

28 Aralık 2022

Rüyada Özel Güvenlik Görevlisi Görmek


Rüyada özel güvenlik görevlisi görmek hayırlı bir rüya olup zenginliğe ve bolluğa işaret eder. Rüyada özel güvenlik olmak beklenmedik bir anda büyük servete konacağınıza işaret eder. 

Rüyada özel güvenlik görevlisi görmek; rüyada görülen özel güvenlik iki farklı şekilde yorumlanır. Rüyada görülen güvenlik silahlı ise yaptığı işlerde duygusallığa önem vermeyen işlerinde ciddi olan çalışma prensibine uyan ani kararlar vermekten çekinen ve verdiği kararlarda mantığı çerçevesinde hareket eden kişilere yorumlanır.

Rüyada görülen özel güvenlik görevlisi silahsız ise rüya sahibinin, çevresindeki kişiler tarafından çeşitli şekillerde kontrol edilmeye çalışıldığına ve bunu yapan kişi ya da kişileri bulmazsa eğer çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...