ÜST KATEGORİLER

20 Ocak 2023

Rüyada Annenin Hasta Olduğunu Görmek


Rüyayı gören kişinin annesinin hasta olduğunu görmesinin yorumu şöyledir:Eğer Rüyanızda annenizin hasta olduğunu görmeniz yakınlarda alacağınız haberlerin canınızı biraz sıkacağı ile yorumlanır.Ayrıca Rüyada annenin hasta olduğunu görmek içinde bulunduğunuz durumun yansıması olabilir.Anneniz rahatsız ise bu rüyanıza yansıyabilir.Rüyada Annenizin hasta olması gerçekte Anneniz rahatsız ise hasta ise bu rüya yaşamınızda annenizin hastalığı büyük bir sarsıntıya sebep olduğu için bunun yansımasını ifade edebilir.Rüyada anneyi görmek ve sarsıntı olarak yorumlanabilir.

1 yorum:

  1. Selma Topbaş22.1.23

    Rüyamda annem çok hastaydı ağlayarak uyandım hemen annemi aradım Allah kimseyi annesiz koymasın gerçekten hastalanmasına bile dayanamıyorum Allah korusun ölümüne nasıl dayanacağım?

    YanıtlaSil

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...