ÜST KATEGORİLER

15 Ocak 2023

Rüyada Dekolte Görmek





Rüyada dekolte görmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine delalettir. Rüyada dekolte görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Rüyada dekolte kıyafet giymek içebileceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir. Rüyada dekolte elbise giydiğini görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

2 yorum:

  1. Yavuz Karakömür15.1.23

    Bu kadar gif resime gerek varmıydı gözlerimiz ağrıdı. :)

    YanıtlaSil
  2. Serkan Yılmazer15.1.23

    Sitede iki gündür rüyada ya dekolte görüyoruz ya da nude. Nevrimiz döndü.

    YanıtlaSil

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...