ÜST KATEGORİLER

06 Ocak 2023

Rüyada Saten Eşarp Görmek


Rüyada saten eşarp görmek bereketli işler yapacağına, bazı işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, yakınlarına olan güveninin artacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kendisi için hayırlı olacak gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada saten eşarp görmek çevresinde gelişen olumlu olaylar sonucunda büyük bir mutluluk duyulacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, bereketli işler yapacağına, parasına para katarak zenginlik elde edeceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına işarettir. 

Rüya yorumları kitabına göre sevinç dolu haberler alacağına, bazı işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, malın ve paranın arttıkça artacağına, hayatının toparlanacağına alamettir. Rüyada saten eşarp görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, en sevdiği kişiyi çok mutlu edeceğine, dostlarının maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işaret eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...