ÜST KATEGORİLER

27 Ocak 2023

Rüyada Türbanlı Bayan Görmek


Rüyayı gören kişinin kendisi için hep başarılı, sağlıklı ve huzurlu olması için dua eden, onu koruyup kollayan, her gün aynı heyecanla ondan gelecek haberleri bekleyen ve onun yolunu gözleyen bir kadının varlığına alamet eder. Rüya sahibinin büyük bir ihtimalle kan bağı olan, güzel ahlaklı, hanım hanımcık bir kadına işaret ettiği şeklinde yorumlanır.

Rüyada türbanlı bayan görmek, rüyayı gören kişinin iyiliğini düşünen, rüya sahibine her zaman hayır dua eden, onu korumak için elinden geleni yapan, rüyayı gören kimsenin yolunu gözleyen, ondan gelecek güzel ve hayırlı haberleri bekleyen iyi kalpli temiz ahlaklı bir kadına işaret etmektedir. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin kan bağı olduğu temiz ahlaklı ve iyi niyetli bir kadını simgelemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...