ÜST KATEGORİLER

14 Kasım 2022

Rüyada Deri Külot Görmek

Rüyada deri külot görmek galibiyetlerinin artacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, böylelikle yüzünün güleceğine, tabir edilir.
Ayrıca rüyada deri külot görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, saygınlık göreceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yorumlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...