ÜST KATEGORİLER

30 Kasım 2022

Rüyada Sahibe Görmek

Rüyada sahibe görmek yani sizin emirlerine itaat ettiğiniz her dediğini yapmak zorunda olduğunuz kadın görmenin anlamı; Rüya sahibinin kendi istediği dışında başka birinin istediği gibi bir hayat yaşayacağına ve bu duruma itiraz edecek özgüveni olmayacağına işarettir rüyayı gören kişi evli ise eşinden baskı göreceğine bekar ise evleneceği kişinin kendisine baskı uygulayacağına ya da rüya sahibinin iç güveysi şeklinde evlilik yapacağına yorumlanır.

Başka bir yerden bılup alıntı yaptığım rüyada sahibe görmek tabirine göre kişinin heveslendiği bir işin yarım kalmasına işaret eder. Rüya sahibi her yolu denediği halde amacına ulaşamayacak, sadece yorulmakla kalmayacak bir de üzülecek ve cesareti kırılacak demektir. Yakın bir akrabanın yaşadığı bir rahatsızlıktan ötürü üzüntü duyulacağına ve durumunun düzelmesi ile çok mutlu olunacağına delalet eder.ise bundan sonraki hayatınızı daha tekdüze yaşayacağınızı ve geçmişte işlediğiniz hatalardan ders alacağınızı işaret eder. Her konuyu etraflıca düşünüp o şekilde hareket edeceğinizi, günahı ve sevabı düşünerek yaşayacağınızı ifade eder. Bir suçtan dolayı tutuklanacağına ve sonra suçsuzluğu anlaşılarak tahliye edileceğine delalet eder.Bu rüya cinsel duyguları ifade edebilir. Cinsel olarak isteğinizin arttığı bir dönemde olabilirsiniz. Bu rüya ayrıca şefkati, güveni ve derin sevgiyi de sembolize eder. rahmet ve nimete, hürmet ve itibara, devlet ve saadete, muvaffakiyet ve zafer bulmaya, öncü ve liderliğe, dinde kuvvete, dünya ve ahirette esenlik ve hayra işarettir.evdeki rızık ve bereketin bolluğuna tabir olunur. Rüyada bir bebeği sevip okşadığını görmek, beklemediği bir yerden bir haber alacağına işaret eder.

2 yorum:

  1. Derman Kurtuluş14.1.23

    Rüyamda bayan patronum vardı bana ne isterse yaptırıyordu ben istemeyerek de olsa her dediğini yapıyordum çok saçma sapan bir rüyaydı.

    YanıtlaSil
  2. Asrın Şirin14.1.23

    Deriyi giyen kendini sahibe sanıyor :)

    YanıtlaSil

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...