ÜST KATEGORİLER

26 Aralık 2022

Rüyada Kırmızı Gül Görmek

Rüyada kırmızı gül görmek istenilen bir birliktelikten sonra mutlu bir evlilik yapacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret bulacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüya yorumlayanlara göre iş yaşamında gidilecek yönün belirleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına inanılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...