ÜST KATEGORİLER

26 Aralık 2022

Rüyada Güzel Kadın Görmek

Rüyada güzel kadın görmek; İşlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyim yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, dertlerinden arınacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, aile büyüklerini memnun eden davranışlar sergileyeceğine işaret ettiği söylenir.

Tabirciye göre gelirinin daimi olacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, bilgili bir iş arkadaşından mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet etmektedir.

1 yorum:

  1. Ramazan Bingöl31.12.22

    Rüyada güzel kadın görmenin anlamı da güzel. :)

    YanıtlaSil

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...