ÜST KATEGORİLER

16 Aralık 2022

Rüyada Parlak Başörtü Görmek



Rüyada parlak başörtü görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına ve kişilerin orta yolu bulmalarında büyük rol oynayacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, amaçlarına ulaşmaya, aile saadetinin artacağına alamet ettiği söylenir. 

Rüyada parlak başörtü görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına ve kişilerin orta yolu bulmalarında büyük rol oynayacağına, dertlerine çare bulacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya yorumları lugatına göre yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, toplumda itibarının ve saygınlığının yükseleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret ettiğine inanılır. 

Rüyada parlak başörtü görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, sürekli kazanç elde edilip zarara uğranmayacağına, çok önemli başarılara sahip olacağına delalettir.

Rüya yorumu ansiklopedisine göre yeni bir iş bulacağına, ferah bir döneme girileceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine ve gelirinin artacağına rivayet eder.

Rüyada parlak başörtü görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, insanların afiyet bulacağına, amaçlarına ulaşmaya, düşmanlarına da dost olacağına, anne baba rızasının alınması neticesinde büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet ettiğine inanılır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...