ÜST KATEGORİLER

16 Aralık 2022

Rüyada Parlak Şal Görmek


Rüyada parlak şal görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına sürekli devam edeceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, hayatından razı geleceğine, uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine yön verecek yatırımlar yapacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyanın açıklamasına göre özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, yüzün güleceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüya tabiri lugatına göre gelirinin bir kısmı ile geleceğine yön verecek yatırımlar yapacağına, ailesindeki her bireyi ayrı ayrı desteklemekten hiç vazgeçmeyeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarf edeceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.




Benzer rüya tabirleri:
Rüyada Parlak Şal Görmek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...