ÜST KATEGORİLER

04 Aralık 2022

Rüyada Tesettürlü Gelin Görmek

Rüyada tesettürlü gelin görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, maddi zararını karşılayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada tesettürlü gelin görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işarettir. Rüyada tesettürlü gelin olmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada tesettürlü gelin gören beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına delalettir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...