ÜST KATEGORİLER

04 Aralık 2022

Rüyada Türbanlı Gelin Görmek


Rüyada türbanlı gelin görmek, bekar olanlar için çok hayırlı bir evlilik yapacaklarını müjdeler. Bekar bir erkek görürse iyi kalpli ve temiz niyetli bir bayan ile dünya evine gireceğine, evliliğinde mutluluklarının daimi olacağına yorumlanır. Bir bekar kız bu rüyayı görürse de bu sefer anlamı evlilik hayatında sıkıntı çekmemesidir. Evlendikten sonra bazı sıkıntılar aşılır. Maddi manevi daha fazla rahat edilir. Sizi el üstünde tutan bir eş adayı ile tanışabilirsiniz. Evli olanlar iki kişinin evlenmesine vesile olarak hayır duası alırlar. Sevenlerin bir araya gelmesinde sizin payınız olabilir.

Rüyada Türbanlı Gelin görmenin dini açıdan yorumu; İslami rüya tabirlerine göre, hayırlı bir evlilik yapmaya ve eşiyle çok iyi anlaşmaya yorumlanır. Eşiniz ile birlikte ortak sorunlarınıza çözüm bulunur. Bekar olanlar çok temiz kalpli biri ile tanışarak evlilik için gün sayarlar.



Benzer Rüya Tabirleri:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...