ÜST KATEGORİLER

07 Ocak 2023

Rüyada Evlenmek



Rüyada evlenmek ile ilgili olarak çok çeşitli söylemler bulunmaktadır. Evlenmek genel anlamda yüce güç tarafından size gelecek olan yardımın göstergesidir. Bunu yanında evlenmek büyük borç dibine girmeye, üzüntüye, kötülüğe, bir üst mertebeye geçmek için birilerine ağız bükmeye delalet eder. Eğer kişi tanıdığı biri ile rüyada evlenirse bu kişi onun geçimine katkıda bulunacaktır. Eğer hiç tanımadığı biri ile evlendiğini görüyor ise bu kişinin ölümünün yaklaştığı veya evini başka bir yerden başka bir yere taşıyacağı manasına gelmektedir. Rüyada şahitler huzurunda evlenmek Allah'u Teala’nın rızasını almak olarak yorumlanmaktadır. Evlenmek bazı rüya tabircilerine göre sanat ile uğraşmak manasına gelmektedir. Bu amaçla rüyasında evlenen kişi bir sanata ilgi duyacaktır. Rüyada evlendiğinin görülmesi Allah tarafından alınacak bir yardıma delalet etmektedir. Bu anlamda rüyaların en anlamlısı ve en güzellerinden biridir.

Rüyada evlenmek. Kişi rüyasında daha önce ölmüş olan bir kişi ile izdivaç gerçekleştiriyor ise daha öncelerden umutsuz olarak gördüğü bir olayı gerçekleşeceğini bilmelidir. Rüyada annesini tanımadığı bir adam ile evlendiğini gören kişi mallarının büyük bir bölümünü kaybedecektir. Şeklinde yorumlanmaktadır. Çocuğu olan bir kadın rüyada evlendiğini görmüş ise çocuğunu evlendireceği zaman yakınlaşmıştır.

1 yorum:

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...