ÜST KATEGORİLER

08 Ocak 2023

Rüyada G Harfi Görmek

Rüyada g harfi görmek hayırlı bir iş için kredi çekileceğine, yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, yeni gireceği bir işte büyük bir başarıya imza atılacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına alamettir. Yorumcuya göre toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, ailesi ile birlikte güzel, keyifli günler geçireceğine, umduğu bir işin gerçekleşeceğine, en kötü zamanında yakınında bulunan ve çok değer verdiği bir kişi tarafından düzeltileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet ettiği söylenir. Rüyada g harfi görmek hayatının düzelmeye başlayacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, sorumluluklarından asla kaçmayacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına yorumlanır.

Rüya ansiklopedisine göre aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ilim irfan sahibi olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, kişinin bir sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, kudret ve itibar sahibi olacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada g harfi görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzurlu ve rahat olacağına, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, ailesinin ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, dertlerin yakınları ile bölüşüleceğine delalet ettiğine inanılır. Rüya alimlerine göre sevdiklerini koruyacağına, yüksek makamlara geleceğine, ferah bir döneme girileceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...