ÜST KATEGORİLER

20 Aralık 2022

Rüyada Eşarplı Güzel Kadın Görmek

Rüyada eşarplı güzel kadın görmek; Birçok kişiye fayda sağlayacak olan işler yapmaya, hüner ve yetenek sahibi bir insana, ön plana çıkacak işlerle uğraşıp şöhrete ulaşmaya, maddi anlamda fayda sağlayacak işlere girişip maddi sıkıntılardan kurtulmaya, istek ve hayallerin gerçekleşeceğine ve sağlığa kavuşmaya delalet eder. Bazı tabircilere göre, eli sıkı bir akrabaya, iyi niyetli görünen ancak kötü kalpli birinden bir fenalık görmeye, kolay çözülmeyecek bir sorunla karşı karşıya gelmeye, uzun süre devam edecek sıkıntılar çekmeye ve kötü durumda olmaya yorulur. Birçok kişiye fayda sağlayacak olan işler yapmaya, hüner ve yetenek sahibi bir insana, ön plana çıkacak işlerle uğraşıp şöhrete ulaşmaya, maddi anlamda fayda sağlayacak işlere girişip maddi sıkıntılardan kurtulmaya, istek ve hayallerin gerçekleşeceğine ve sağlığa kavuşmaya delalet eder. Bazı tabircilere göre, eli sıkı bir akrabaya, iyi niyetli görünen ancak kötü kalpli birinden bir fenalık görmeye, kolay çözülmeyecek bir sorunla karşı karşıya gelmeye, uzun süre devam edecek sıkıntılar çekmeye ve kötü durumda olmaya yorulur.




2 yorum:

  1. Seçil Topçu20.12.22

    Görselde ki eşarp güzelmiş modeline bayıldım.

    YanıtlaSil
  2. Ahmet Baklacı21.12.22

    Rüyamda eşarplı güzel bir kadın gördüm hemen rüya tabirine balrım sadece bu sitede vardı yorumu teşekkürler. Ayrıca itiraf etmek istiyorum ki rüyamda gördüğüm eşarplı güzel kadına aşık oldum. :)

    YanıtlaSil

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...