ÜST KATEGORİLER

01 Aralık 2022

Rüyada Kapalı Güzel Kadın Görmek

Rüyada kapalı güzel kadın görmenin rüya tabiri; Yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hanesinin güzelliklerle dolacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından arınacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüya lugatına göre rüyayı gören kimsenin çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, yaşamının hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sağlığının ve enerjisinin yenileneeğine işarettir. Rüyada kapalı güzel kadın görmek asık yüzlerin güleceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna, aile fertlerinin mutluluğu için kendisini adayacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yaklaşan güzel günlere, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işaret ettiği söylenir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...