ÜST KATEGORİLER

18 Ocak 2023

Rüyada Diş Görmek


Rüyada diş görmek, gören kişinin sağlıklı olacağına ve uzun süreli bir yaşam süreceğine işaret eder. İş hayatında ise karşısına çıkabilecek tüm sorunlarda mantıklı ve doğru karar vereceğinin göstergesidir.

Rüyada gördüğümüz üst dişler anne -baba ve kardeşleri temsil eder.Alt dişler ise akrabaları ve yakın çevredeki dostları temsil eder. Eğer rüyada dişinin sarardığını ,kötü koktuğunu görür iseniz bu hastalığın işaretidir.Bu durum da yine alt dişlerde , yakın çevre akraba gibi kişilerin hastalığına işaret ederken,üst dişlerde ise aile içinde birinci dereceden yakın kişilerden birinin hastalanacağına işarettir. 

Rüyada dişlerinizi temiz,güzel ve bakımlı gördüyseniz eğer hayatınız boyunca sağlıklı yaşıyacağınıza ve tüm dişlerinizi aynı şekilde gördüyseniz bu durumun aile akraba ve arkadaşlarınızda da yine aynı şekilde olacağının belirtisidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...