ÜST KATEGORİLER

14 Ocak 2023

Rüyada Konsomatris Görmek

Rüyada konsomatris görmek ne anlama gelir? Rüyada pavyonda ve içkili yerde çalışan kadın görmek pey hayırlı bir rüya değildir bu rüya tabirini başlıklar altında tabir edeceğiz.

Aşk: Rüya sahibi bekar ise hayatına çok güzel birisinin gireceğine fakat bu kişinin onunla sadece zaman geçireceğine veya parası için yanında olacağına yorulur. Eğer rüya sahibi evli ise eşi tarafından kandırılacağına veya az ihtimal de olsa aldatılacağına işaret edilir.

Para: Rüya sahibinin gereksiz ve boş yere paralar harcayacağına, çeşitli yerlere ve kurumlara borçlanağına ve bu durumdan kolay kolay kurtulamayacağına işarettir. Kişinin hayatına giren kişiler son derece güvenilir gibi görünse de malesef bu durumu rüya sahibinden menfaat elde etmek için kullanacaklar. 

Sağlık: Rüya sahibinin yaşanacak stresli durumlar ve maddi sıkıntılardan dolayı sağlığk bakımından sorunlar yaşayacağına, psikolojik bakımdan ise yıkıma uğrayacağına işarettir.



Benzer rüya tabirleri:

2 yorum:

  1. Savaş Seçim15.1.23

    Rüyamda içki içiyordum ve yanıma konsomatris gelip benimle içki içmek istiyordu bende kabul ettim ona derdimi anlattım ama beni dinlemiyor gibi hareketler yaparak telefonla oynuyordu.

    Zaten rüya tabiri de pek hayırlı değilmiş keşke bakmasaydım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıyasettin Erçel15.1.23

      Rüyanda konsomatris görmüşsün ne hayır bekliyorsun git bir abdest al.

      Sil

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...