ÜST KATEGORİLER

14 Ocak 2023

Rüyada Konsomatris Olduğunu Görmek


Rüyada konsomatris olduğunu görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, tüm kalbi ile allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, istediği projeleri yapamayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına inanılır.

Rüyada konsomatris olduğunu görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına işaret etmektedir. Rüyada konsomatris görmek allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına inanılır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...