ÜST KATEGORİLER

21 Aralık 2022

Rüyada Tanga Giymek


Rüyada tanga giymek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına delalettir.

Rüyada tanga giymek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, moral açısından yüksek bir noktada olunacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, iş üstüne iş teklifi alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına delalettir.

Rüyanın yorumuna göre kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, herkesin takdirini toplayacağına, dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına, namaz kılacağına işaret eder.  

Rüyada tanga giymek kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, moralinin düzeleceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine yorulmaktadır.

Rüya yorumu lugatına göre özel hayatında bazı yeni kararlar alacağına, ilgi duyduğu bir kişiye tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, hayatında saygının hiç eksik olmayacağına, şansının ve kısmetinin ömür boyu açık olacağına, bir dostuna yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine yorumlanır.

Rüyada tanga giymek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, ev sahibi olunacağına, yaptığı işlerden bereket göreceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine yorumlanır.

Ulemaya göre çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, sağlığının yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada tanga giymek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına rivayet eder.

Rüyada tanga giymek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalet etmektedir.


* Farklı sitelerden "rüyada tanga giymek" başlıklı rüya tabirleri alıntı yapılmıştır.

4 yorum:

  1. Seçil Topçu21.12.22

    Bu rüyayı gördüm rüyamda tanga giriyordum ve çok güzel duruyordu herkes bana hayran hayran bakıyordu ve bu durum benim çok hoşuma gidiyordu. Hayırlısı ne diyelim. :)

    YanıtlaSil
  2. Eren Öcal21.12.22

    Görsel Nez'in herşey boş klibinden alıntı. Türkiye bu klip sayesinde tanga ile tanıştı. :)

    YanıtlaSil
  3. Tanga giymenin de bu kadar uzun rüya tabiri olması beni korkuttu açıkçası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı sitelerden aynı başlıktaki tüm rüya tabirlerini kontrol ettikten sonra ekleyip bir başlıkta topladım o yüzden fazla oldu ama dert değil fazla olsun az olmasın.

      Sil

Sitemizde siyasi, argo, cinsellik içeren, +18 şekilde müstehcen veya diğer yorum yapanları taciz edicek şekilde olan yorumları engelliyoruz. Lütfen yapılan paylaşım ile ilgili yorumlar yapınız. Reklam amaçlı spam yorumlar ayrıca tarafımızdan gerekli mercilere şikayet edilmektedir. Tatlı rüyalar...